ONZE KLANTEN AAN HET WOORD.

Peters Keukeninterieurs gaat voor 100% klanttevredenheid!

Met meer dan 30 jaar ervaring, mag u ervan uitgaan dat uw keuken probleemloos geplaatst gaat worden. Mocht er onverhoopt in de loop der jaren wat aan uw keuken mankeren dan staan wij nog steeds voor u klaar!

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? U vindt ze hier:


Beste lezer, 

We hebben Toon Peters gevraagd of hij onze hele keuken kon vernieuwen en alles wilde coördineren en organiseren.

Het was een flinke klus in een oude boerderij.

Het werk was piekfijn voorbereid en uitgevoerd. Er was goede onderlinge organisatie en iedereen die een klus kwam doen leek het groter geheel te kennen.

De keuken is een parel in huis geworden.

Martin Knotter en Alice Klaver


Beste mensen,

Heel hartelijk dank voor de prachtige bos bloemen! (we hebben die al wat eerder ontvangen, maar ik ben wat laat met mijn reactie). Ontzettend aardig. Eigenlijk hadden jullie die verdiend voor de goede service, in de zaak zelf en met het plaatsen van de keuken zelf. We genieten dagelijks enorm van de nieuwe kastjes/lades. 

 

Nogmaals dank!!

Hartelijke groet,

Wieke Coenen


Beste mensen van Peters,

Ik wil u (en onszelf) feliciteren met de 10e verjaardag van keukenproject JS20070563 die ergens in de afgelopen week viel. We zijn nog steeds erg tevreden over het ontwerp dat we destijds met Jos hebben gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Hans Lekkerkerk & Ans Hofer


Beste mensen van Peters,


Hierbij een bedankje, plaats het gerust op jullie website:

Wij hebben onze keuken 10 jaar geleden bij jullie gekocht, waren zeer tevreden. We zijn echt verrast door de service en vakmanschap waar we nog steeds op kunnen rekenen.
Vandaag is onze kraan gemaakt, zonder dat er kosten in rekening gebracht worden. Dat hadden we niet verwacht, bedankt!


Groeten fam. Holland.


Al jaren wilde ik een nieuwe keuken, maar ik zag ontzettend tegen alle bijkomende werkzaamheden op. Nadat ik van derden zeer positieve berichten over de fa. Peters had gehoord, heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de winkel aan de Jacobslaan gestapt. Vanaf het allereerste contact met de heer Toon Peters had ik er àlle vertrouwen in en dat is het hele proces zo gebleven. 

Alle medewerkers, zowel van het keukenbedrijf zelf, als de loodgieter, elektriciën, stukadoor, schilder en tegelzetter doen met veel enthousiasme hun werk. De afstemming met de heer T. Peters verliep heel goed, kortom, ik ben heel erg blij met mijn nieuwe keuken en ik geniet er elke dag van. Alle medewerkers bedankt voor de zeer prettige samenwerking. Ik hoop dat jullie nog heel lang als team zullen werken en ik wens jullie daarbij veel succes!

Hartelijke groet,

Mevr. M. Büchner-Theunisse


Beste mensen van Peters Keukeninterieurs,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de voortreffelijke service en vakmanschap.  Middels wat foto's laten wij graag het prachtige resulilakeukenltaat zien. 
Voor toekomstige klanten: Het is een hecht team wat volop meedenkt zonder  "gladde" verkoop-praatjes. Wat ze beloven doen ze. Een keuken kopen doe je niet zomaar dus wij waren al op heel wat adressen geweest.  Wij hebben een showroom model gekocht, de opstelling is vakkundig aangepast zelfs een nieuw deurtje besteld, kraan vast vooruit gestuurd. Kortom niets is deze mensen teveel. Wij zijn keer op keer weer verrast dat er zulke fantastische apparatuur in onze keuken zit.  Haarlem-Nijmegen ver uit elkaar?  Wat is de prijs van een hotelnacht op een nieuwe keuken?  Wij bevelen jullie dan ook oprecht de fa. Peters Keukeninterieurs Nijmegen aan.
 
Dhr. en mevr. de Muynck

Beste Danny, Toon en medewerkers,
 
Ook via deze weg willen Nicole en ik nogmaals benadrukken hoe tevreden wij zijn over jullie service.  Zeer zeker gaan ook onze complimenten en waardering uit naar Don en Marco die hebben echt een stukje vakmanschap geleverd. Wij zijn er super blij mee en het is ook precies geworden zoals we ons voorgesteld hadden. 
Bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
Ed, Nicole en de kids.  

Alle medewerkers van Peterskeukeninterieurs,
 
Hartelijk dank voor de prettige wijze waarop mijn nieuwe keuken is geïnstalleerd. 
Vanaf de eerste  informatie tot en met het plaatsen van ’t laatste plintje is alles heel deskundig en ontspannen verlopen.
Ik kreeg duidelijk en goed advies. Afspraken werden volgens planning uitgevoerd.  Vanuit ’t bedrijf werd er voor gezorgd dat de elektriciën, loodgieter, stukadoor, tegelzetter, keukeninstallateurs en schilder op ’t juiste moment aanwezig waren. Allen overlegden, indien nodig, over praktische zaken en lieten, na afloop, alles zo netjes mogelijk achter. En ’t eindresultaat………zowel in gebruik als uiterlijk is ’t alleen maar genieten!
 
Met vr. gr. Ina Wigboldus

Ik wil de mensen van Peters Keukeninterieurs bedanken voor de geweldige service. Een geleider van een la moest vervangen worden en de kraan vastgezet.
Ik hoefde niets te betalen, viel onder de garantie, De keuken heb ik al 10 jaar. Super service en ze denken mee.

Bedankt, A. Pantus

Geachte Team Peters Keukens,
 
Wij willen jullie bedanken voor de goede service van onze kapotte carrousel de keuken is van 2006 even bellen en alles komt weer in orde. Een woord fantastisch. Hij werkt weer als een nieuwe. Dus ooit een nieuwe keuken dan weten wij wel weer waar we naar toe gaan: Peters keukeninterieurs. BEDANKT!
 
Richard & Hanneke Bakker  

Vanmorgen is de monteur langs geweest en heeft alles keurig afgesteld, ook het ovenruitje is weer ook schoon( daar ben ik nog het meest blij mee). 
Wij vroegen wat de kosten waren maar hij zei dat was service. Bij deze onze dank na vijf jaar nog deze service geweldig.
 
Groetjes Hans en Marijke

Hallo,  

Bedankt voor de mooie keuken. Ik heb er heel veel plezier van, bijna geen onderhoud nodig. 
Je ziet er bijna niks op, dit had ik niet verwacht van zo'n donkere keuken.
 
Met vriendelijke groet,
  
Roos van Dieten 

Onze dank voor de goede service bij het vervangen van een kapot scharnier van de keukenkast waarin de koelkast is geplaatst. 
Geweldige service! En dat 18 jaar na de plaatsing van de keuken. Waar we onze volgende keuken gaan kopen? Bij Peters natuurlijk!
 
L.E.H. Hilkes

Beste mensen van Peters Keukeninterieurs,
 
Een dankwoord en woord van aanbeveling voor jullie meedenken, ontwerpen en plaatsen van de nieuwe kopieerruimte op onze basisschool 'de Akker'. Dank voor de zeer prettige samenwerking, het resultaat is om trots op te zijn !
 
Basisschool 'de Akker', Nijmegen.

Goede en betrouwbare service  is werkelijk een van de kernwaarden van Peters keukens. 4 jaar na aankoop van onze keuken brak er onlangs een glaasje van een halogeen lamp. Zonder gedoe wordt er dan binnen een paar dagen een nieuw setje opgestuurd. Ook een eerdere service call wordt binnen een korte tijd afgehandeld door een monteur die terloops ook nog even de keuken naloopt en wat deuren bijstelt.
Geweldig waar vind je het nog?
 
M.v.g
Jos Hendriks

Beste mensen van Peters Keukeninterieurs,
 
Hartelijk bedankt voor de goede adviezen en ideeen die we in de zaak kregen. De nieuwe keuken die daarop bij ons geplaatst is, inclusief de voorafgaande voorbereidingen, was perfect in orde , en we zijn er trots op dat we nu zo'n topkeuken van Peters hebben. 
Nogmaals bedankt en groeten van,
 
Nel en Henk van Kleef,  Nijmegen

Hallo daar,
 
Hierbij willen wij jullie nog even bedanken voor wederom de goede service. De afwasautomaat is weer keurig geplaatst. We vonden afgelopen zaterdag de demonstratie-dag erg leuk, hebben er veel van opgestoken en de hapjes waren overheerlijk!!
Nogmaals bedankt voor alles.
 
Groetjes, 
Martien en Willy van Krevel      

Beste mensen van Peters,
 
We willen jullie hartelijk bedanken voor de plaatsing van onze nieuwe keuken. We zijn meer dan tevreden over de service, de vlotte afwikkeling en het meedenkend vermogen. Zonder jullie inbreng en met name het zetten van de spreekwoordelijke puntjes op de 'i', hadden we niet de topkeuken gehad die we nu hebben staan.
Bedankt hiervoor.
 
Mirjam & Chris Dikken

Dag Toon,
 
Firma Toon Peters heeft bij ons een nogal flinke verbouwing uitgevoerd: toilet in de gang verplaatst (+ opnieuw ingericht) waardoor we meer plek kregen in de keuken.
De oude keuken totaal gestript, een buitendeur van de keuken naar terras dichtgemaakt, het aanrecht verplaatst, muren verplaatst en een eindje verderop weer opgebouwd, muur naar kamer uitgebroken enz. Een spiksplinternieuwe keuken, nieuwe plafonds enz. geplaatst, inclusief electriciteit-aanleg, stucwerk etc. Hier zijn een aannemer, loodgieter, electriciën, timmerlui, metselaars en de keukenmensen van Toon bij betrokken geweest.
 
Een enorm karwei van 3 weken, perfect georganiseerd en op/met elkaar afgestemd. We zijn ontzettend tevreden over het resultaat. We willen jullie van harte bedanken voor alle goede zorgen! Jullie zijn fantastisch! Goede service, snelle reacties, plezierige werkmannen, echt geen enkel ontevreden woord van onze kant! 
 
Nogmaals dank, hartelijke groeten,
Geert & Marga Schattenberg 

Eerste goede voornemen in 2012: nieuwe keuken.
 
Half januari bij Danny Berntssen: brainstormen. Wat is dát leuk als je na 25 jaar je oude keuken vaarwel wilt zeggen. Zoveel nieuwe dingen!
Half maart: het grote gebeuren. In twee weken tijd wordt alles nieuw en wij staan erbij en kijken er naar. Met speciale dank aan Don en Marco.
 
En iedereen is op de afgesproken tijd, ruimt de zaak iedere avond weer op, werkt zonder keiharde muziek! Een verademing. De wensen voor een hoekkast en kookplaat in de hoek werden ook vervuld, al moest de tekening en de kast worden aangepast. Alles perfect geregeld en we genieten dagelijks van de beslissing, met Peters in zee te zijn gegaan.
Daar wordt mee gedacht en naar oplossingen gezocht. Chapeau!
 
Ed en Herma van Zelst, Kekerdom.  

Beste allemaal van Peters,
 
We zijn erg enthousiast over jullie geweldige service! We hebben twee weken geleden gebeld voor een scheef deurtje en binnen één week kwamen jullie daar extra voor naar Millingen aan de Rijn. Marco heeft de andere deurtjes ook meteen even nagekeken. Dit alles kosteloos! We maken dan ook graag reclame voor jullie.
 
Groeten,  Bernadien en Rits  

Hoezo service? Wij hadden een probleem met een van de carrouselkasten van onze “niet Peters-keuken”.
 
Bij Peters langs geweest. Toon kwam, zag, en bestelde een onderdeel voor onze kast. Perfect zoals hij dat heeft uitgezocht. En voor een prijs?? Geweldig! Bestellen meteen voor onze andere kast hetzelfde onderdeel.
Perfect Peters.
 
Afzender: Jan en Ank Muskens   

Afgelopen week ging onze keukenlade (van de 14 jaar oude keuken) kapot.
Het schuifsysteem functioneerde niet goed meer.  Vandaag is er iemand gekomen en heeft de zaak weer gerepareerd. Na afloop bleek ook nog eens dat ik niets hoefde te betalen! Waar vind je dat nou nog? Geweldig!
 
Hartelijk dank,
Koos van Houten & Inge Verbiezen

En daarom koop je een keuken bij Peters. 
Keuken bijna twee jaar oud, om 13.00 uur gebeld dat de vaatwasser niet werkt. Om 16.00 uur weer een functionerende vaatwasser zonder enige kosten.
 
Daarom koop je geen keuken bij zo'n grootgrutter, wat een service. Dank je wel!
 
Met vriendelijke groet,
Wil en Miriam Spruijtenburg

De deur van onze koelkast “piepte”. Jos is langs geweest en heeft een monteur gestuurd.
Bleek een kleinigheidje te zijn. Even de deur eruit, bijstellen en daarna weer terughangen. Probleem opgelost.  Bedankt voor de goede en snelle service.
 
Piet en Dorien Dinnissen, Heumen   

Nieuw keukenblad met kookplaat, afzuigkap en aanrechtverlichting in het studentenhuis van onze zoon.
Peters heeft het weer even netjes geplaatst en afgewerkt als onze eigen keuken, twee jaar geleden.  Pluspunten van Peters: goed advies, meedenken, duidelijke offerte, houdt zich aan afspraken, perfecte afwerking. En prima prijs-kwaliteitverhouding. Mijn advies: zoek niet verder, ga gewoon even naar Toon Peters.
 
Jeannine Liebrand, Nijmegen 

Beste mensen,
We willen jullie hartelijk danken voor de verleende service, het vervangen van de bladen in de carrousel. Deze vorm van dienstverlening stellen wij zeer op prijs en zal door ons worden doorgegeven in voorkomend geval. Succes met de verdere zaken en tot ziens.
 
Met vriendelijke groet,
L.van Velthoven 

IMG 2694

St. Jacobslaan 90

6533 BV  NIJMEGEN

Tel:  024-3552220

info@peterskeukens.nl